top of page
Čas a miesto
22. 3. 2025, 9:00 – 16:00
Žilina, Zádubnie, 010 03 Žilina-Zádubnie, Slovensko
O podujatí
Pozývam vás s láskou na kurz varenia venovaný obdobiu jari a orgánom pečene a žlčníka. Ako môžeme tieto orgány podporiť pomocou stravy, ako ich harmonizovať a predchádzať typickým jarným nerovnováham v tele. Aké to sú a prečo vznikajú? Budeme tvoriť kompletné jarné jedielka vege bez lepku cukru a mlieka. Naučíme sa pripravovať obilniny, strukoviny aj divoké byliny. Súčasťou budú jedielka od raňajok po večere, fermentovanie, klíčkovanie, pohánkový chlebík a mnoho iného. teším sa na vás
22.3 od 9-17hod v Zádubní hodnota 98eur prihlasovanie - esenciamyriel@gmail.com, rezervácia je platná po uhradení zálohy 50%
bottom of page